Föreningens gemensamma tvättstuga finns i port nr 87

Tvättkolv med 2 st nycklar för bokning av tvättstugan ska du ha fått vid inflyttning av förre ägaren till din nya lägenhet. Om kolv/nycklar inte fanns att tillgå vid överlåtelsen eller om du själv förlorar någon av dem, kan du beställa en ny tvättkolv med nycklar av Kund- och medlemsservice på HSB Stockholm. Du kommer sen faktureras kostnaden av Kund- och medlemsservice. 

I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en kallmangel, en varmmangel samt en strykbräda.  Läs igenom och följ instruktionerna noga innan du använder maskinerna.

För att vara säker på att endast du har tillgång till tvättstugan under den tid du har bokat, kan du under den tiden sätta kolven i blecket över låset till tvättstugedörren.

När du är klar med din egen tvätt är det bara städningen av tvättstugan kvar. Städa golvet och torka och damma ur samtliga maskiner i tvättstugan när du tvättat klart. Lämna tvättstugan och toaletten bredvid bokningstavlan i gott skick efter dig, för allas trivsel.

När tvätten är klar och tvättstugan är minst så välstädad som du själv önskar finna den – sätt tillbaka din bokningskolv på tavlan. Boka ny tid eller parkera den på sista raden. 

För att visa hänsyn till de som bor runt tvättstugan ber vi dig vänligen att respektera att sista tvättiden slutar kl. 22.00. Tvättmaskinerna får alltså inte användas efter det.

Välkommen åter till vår fina tvättstuga!